PARFUMURI - Parfumuri de lux originale online ! Cumpara parfumuri ! Parfumuri garantate ! Parfumuri in promotie ! Parfumuri - Parfumuri originale in 24 de ore la domiciliu ! Comanda orice parfum doresti !
Cos de cumparaturi online
Parfumuri
Parfumuri femei
Parfumuri barbati
Parfumuri unisex
Informatii utile
Cum comand?
Detalii livrare
Urmarirea comenzii
Garantii parfumuri
Contact online

Magazin online Parfumuri de lux originale

Toate produsele pot fi verificate prin incercare sau comparatie inainte de a fi achitate !

* Discountul NU SE APLICA la comenzile de parfumuri ce contin repere de la rubrica Promotii

* Plata se va efectua in momentul livrarii.
* Programul de comanda si livrare este urmatorul: Ziua 1 - se plaseaza comanda ferma pana la ora 12:00am; in cateva ore se va face confirmarea stocului; daca ati depasit ora de comanda, livrarea se va efectua in 48 de ore; Ziua 2 - Livrarea comenzii intre 08:00am si 07:00pm (specificati ora).
* Toate pachetele vor fi etichetate in mod corespunzator cu specificarea adresei destinatarului, numarul de telefon al acestuia, specificatia continutului, valoarea coletului, modul de plata al rambursului si adresa expeditorului (adresa de rambursare).
* Toate pachetele vor fi ambalate in mod corespunzator pentru a preveni deteriorarile de transport ale sticlelor de parfum.
# Pentru reperele care au specificatia TESTER, atat ambalajul de sticla, cat si continutul acestora nu au voie sa difere fata de produsul sigilat ("la tipla"), dar pe ele intotdeauna va exista inscriptionata mentiunea "Tester".

# Va asiguram de calitatea si originalitatea produselor livrate de catre noi, astfel ca in cazul in care un produs il considerati necorespunzator, sesizati-ne instantaneu, trimiteti-l retur la adresa de ramburs si veti primi inapoi banii alaturi de un parfum facut cadou din partea noastra.

Taxa de curierat

Bucuresti (inclusiv soseaua de centura)


* Se percepe o taxa de expeditie si ramburs de 15 RON pentru 1-2 parfumuri, de 20 RON pentru 3-4 parfumuri, de 25 RON pentru 5-6 parfumuri, de 30 RON pentru 7-8 parfumuri, de 40 RON pentru 3-10 parfumuri etc si gratuita pentru peste 10 parfumuri.
* Termenul de livrare este de maxim 24 ore daca plasati comanda pana la ora 12:00am.
* Pentru o comanda mai mare de 3 parfumuri beneficiati de un discount de 3%.
* Pentru o comanda mai mare de 5 parfumuri beneficiati de un discount de 5%.
* Livrarea se va face la ora specificata de dumneavoastra (va rugam sa o specificati in comanda) in intervalul orar 08am-19pm cu abatere de +/- 60 minute.

Alte localitati


* Ne pare rau dar datorita unor probleme aparute (pachete deteriorate, nelivrate, neavizate, etc.), livrarea pentru alte localitati nu se mai face decat prin curier cu plata la destinatie.
* Taxa de curierat este de 30 RON pentru 1-2 parfumuri, de 40 RON pentru 3-10 parfumuri etc si gratuita pentru peste 10 parfumuri
* Livrarea se va face la ora specificata de dumneavoastra (va rugam sa o specificati in comanda) in intervalul orar 08am-19pm cu abatere de +/- 60 minute.

Contact

* Ne puteti contacta si telefonic, in intervalul 08am-10pm, indiferent de unde sunteti la urmatoarele numere de telefon : 0723-057-248
Clienti
Email :
Parola :
Cont nou
Recuperare parola
Cos cumparaturi
Cum comand ?

Newsletter

Parfumuri online
© 2005 - 2017 Parfumuri.Business-Market.ro- Toate drepturile rezervate